mynewspapers.net

Hur man gör pengar med en Cricut uttryck

Hur man gör pengar med en Cricut uttryck


Cricut uttryck är en elegant, pod-liknande, personliga stansning maskin ca 24-tum långa och 8-tum-djup. Uttrycket, som tillåter nedskärningar upp till 12-av-24-inches, kan användas i många applikationer, såsom paper crafting, måla stencilling, objekt utsmyckning med mera. Med kreativitet, samt affärskunskap är Cricut uttrycket ett underbart verktyg för att påskynda resultat genom att skapa handgjorda objekt snabbare. Använda online marknadsplatser som sociala nätverk, kan Cricut uttryck användas att tjäna pengar genom olika vägar.

Instruktioner

• Det första steget i att tjäna pengar med din Cricut uttryck är att välja de hantverk som du vill sälja. Möjligheterna är oändliga, inklusive gratulationskort, skapa schabloner för användning på väggar eller målade objekt, till exempel blomkrukor och möbler, samt skapa självhäftande vinyl dekorationer för alla målade rum. Med kreativitet och valfri kombination av Cricut uttrycksmöjligheter, handgjorda konstverk kan enkelt skapas och säljas till olika marknader.

• Ditt objekt, även om konstverk, måste vara konkurrenskraftigt prissatta så att objektet kommer att sälja. Om alltför aggressivt prissatt, kommer ditt objekt att prissättas ur publiken du riktar dig, och kommer inte att sälja. Om gratulationskort eller handmålade lappar av möblemang, vara säker på att forska om liknande objekt så att du kan vara i intervallet rätt prissättning.

• Förteckning över din post är nästa steg för att få det ute på marknaden. Nästan, har du många olika vägar att sälja ditt arbete. eBay är ett bra sätt att sälja stora föremål, och webbplatser som Etsy.com är en fantastisk möjlighet för mindre föremål som är papper eller mer specialiserade hantverk. Forskning både platser att räkna ut vilket är det bästa alternativet för dig. Lokalt, forskning sändning butiker samt konstgallerier till se var ditt arbete passar. Sändningen butiker kan du hyra utrymme i deras butik och Visa dina objekt till konsumenterna som frekventerar att lagra. Konstgallerier är ett utmärkt alternativ för original, en-av-en-slag bitar arbete.

• Att främja dina objekt är det mest integrerad steget att tjäna pengar med din Cricut uttryck. Du måste sprida ordet till din familj, vänner, webbplatser för sociala nätverk samt genom PR mötesplatser som visitkort. Använd alla möjligheter du kan för att sprida ordet om ditt arbete och i sin tur får du feedback från potentiella köpare du talar. I tid, kan med Cricut uttryck ge dig en bra start för att förbättra din kreativitet genom att stödja i de konstnärliga förmågor som du redan besitter.