mynewspapers.net

Hur man gör Party mat ser ut som en dessertbuffé

Hur man gör Party mat ser ut som en dessertbuffé


En dessertbuffé presenterar ett överflöd av mat i ett attraktivt, inbjudande sätt. Tillämpa samma princip på presentationen av maten part. En av nycklarna är att använda olika höjder för visuella intresse och utbud. Använda sättsteg som du hittar på restaurang leverans och specialitet kök butiker och online. Genom att använda telefonböcker eller stapla flera böcker kan du göra din egen sättsteg. Täcka sättsteg med en duk innan du lägger maten på dem.

Instruktioner

• Utse en plats för ditt bord. Drapera det med duken. Skapa flera lager av höjden genom att stapla morgonpigga. Täck dem med en duk.

• Stack plåtar. placera dem i slutet av tabellen. Rulla silver i servetter; placera dem bredvid plåtarna. Lägga till en bunt servetter.

• Gruppen samordna träffar tillsammans, till exempel taco skal med ost, salsa, gräddfil och lime. Placera huvudpunkten på ståndaren. Omge riser med de valfria objekt.

• Placera sallad val tillsammans i ett avsnitt. Lägg salladen på top riser, förband på andra ståndaren och veggie och ost facken framför morgonpigga. Fyll en riser med skivad gurka, saltgurka, morötter och zucchini.

• Ordna heta föremål tillsammans. Lägg dem i skavning rätter att hålla dem varma. Grupp tandpetare, majs-on-the-cob innehavare eller skivade citroner framsidan av rätter.

• Visa en snidad vattenmelon som din central. Omge den med bakad desserter på tårta plattor eller mindre, tredelad dessert rack. Lägga till nötter, små godis, choklad eller gelé bönor på risers.