mynewspapers.net

Hur man gör Party Flyers Online

Hur man gör Party Flyers Online


Partiets flygblad används att annonsera kommande parterna till potentiella gäster. Flyer ger Detaljer om festen, inklusive datum och plats som mat, dryck och musik. Du kan enkelt skapa utskrivbara partiets flygblad gratis med flyer generatorer som de tillgängliga online via Band Flyers, inhemsk försäljning och Hyplet. Dessa platser kan du göra partiets flygblad i minuter.

Instruktioner

• Gå till i bandet Flyers hemsida och registrera dig för ett gratis konto, klicka på "Skapa Flyer" för att börja göra din fest flyer. Välj en bakgrundsfärg, sedan bläddra igenom listan med flyer gränser och välj den som du vill. Välj sedan den färg du vill använda för kantlinjen. Klicka på "Lägg till bild" för att lägga till en bild från din dator till din flyer och välj sedan en foto gränsen färg. Klicka på fliken "Info" och ange partinamn, datum, tid och plats i rutorna, sedan välja teckensnitt, färg, storlek och justering. Du kan ange ytterligare information om festen i något av fälten. Klicka på "Spara ändringar", klicka på "Skriv ut flygblad" för att skriva ut en eller flera kopior.

• På webbplatsen inhemska försäljning reklam reklamblad skapare. Ange det parti namnet under "titeltext" och välj titel teckensnitt och färg. Klicka på "Bläddra..." för att välja en bild från din dator. Välj färg och storlek och sedan ange part datum, tid och plats, samt ytterligare info om festen under "Text." Klicka på "Preview" att se hur din flyer ser ut, klicka på "Skriv ut". Du kan ange hur många kopior du vill i fönstret "Skriv ut".

• Gå till Hyplet flyers hemsida och registrera dig för ett gratis konto och sedan bläddra igenom listan med partiets flygblad mallar tills du hittar en du vill använda, klicka på den. I reklambladet editor, rulla över reklambladet och dubbelklicka på ett avsnitt av texten du vill redigera. Du kan redigera partinamn, datum, tid, plats och ytterligare information. Klicka på "Lägg till ny Text" för att lägga till ytterligare text i reklambladet. Klicka på "Ladda upp" att lägga till bilder i reklambladet från datorn eller lägga till en bild i bakgrunden av flygbladet. Klicka på "Nästa" till slut, klicka på "Skriv ut".