mynewspapers.net

Hur man gör pärlstav nyckelringar

Hur man gör pärlstav nyckelringar


Nyckelkedja hantverk har kommit en lång väg från vävd plast Boy Scout projekt av förflutnan. Med högre kvalitet utsmyckningar som glaspärlor och silver charm, pärlstav nyckelringar är både funktion och vacker. Lätt att göra som en gåva eller att hålla dig själv, pärlstav nyckelband kommer att lägga en touch av klass till jeans fickan eller nyckel-skål. Här är hur du kommer igång.

Instruktioner

• Välj din nyckel ring stil. Det finns några olika typer av nyckel ring stilar du kan välja mellan som bas för din pärlstav Nyckelknippa. Viktiga "ringen" är den mest populära och igenkännlig stilen med deras traditionella split cirkel men du kan också använda en liten caribinier (används för klättring traditionellt) eller ens en pärlstav kedja. Beroende på hur många nycklar som du tror att nyckel ring behöver hålla, kan du välja den mest funktionella stilen för din bas Nyckelknippa.

• Välj dina pärlor. Välj kvalitet pärlor för nyckelringar för vuxna, särskilt glaspärlor. Plast pärlor är bra för barn, men om du vill göra din nyckelring till en bit av smycken du vill välja vackra färger och former i dina pärlor.

• Lägg ut din pärla mönster. Lägg dina pärlor ute på en bit tyg så de inte rulla bort. Du kan upprepa ett mönster, gå från största till minsta eller alternativa färger på din pärla kedja. Göra varje "sträng" av pärlor mellan 4 och 6 inches lång och planerar att använda tre delar per Nyckelknippa.

• Slips till hoppa ringen. Knyt en 10-tums bit beading nylontråd av Lina på din hoppa ringen. Vara säker Knut är snäva och säkert. Sträng pärlor på rad och avsluta strängen med en liten pärla och en stram knut att säkra. Om hålet i kornet är för stor att hålla Knut, helt enkelt Linda nylontråd runt sista pärla och Knut att säkra.

• Se din trådar. Upprepa beading proceduren tills du har tre olika typer av pärlor på din hoppa ring. Göra varje del lite olika längd för extra intresse. Varje del kan också ha olika typer av pärlor om du väljer, men ska ha en sammanhängande färgtemat.

• Fäst hoppa ringen Nyckelknippa. Med hjälp av en tång nål näsa öppna hoppa ringen lite och fäst Nyckelknippa. Squeeze hoppa ringen stängd för att säkra det till Nyckelknippa. Var noga med hoppa ringen runt Nyckelknippa enkelt flyttas så att det inte försvårar fästa nycklar.