mynewspapers.net

Hur man gör papper Valentine blommor

Hur man gör papper Valentine blommor


Alla hjärtans dag är den mycket hyllade (och kommersialiserad) dag av kärlek. Att ge bort choklad och blommor är en grundläggande tradition bland män och kvinnor. En älskare kan sällan gå fel med choklad, men blommor kan vara något problematiskt. Om personen på den mottagande slutet av dessa gåvor är allergisk mot riktiga blommor, kan ett praktiskt alternativ vara att skapa dina egna papper valentine blommor. Plus, dessa blommor kommer aldrig vissnar eller skapa en röra i din hjärtans hem.

Instruktioner

• Skapa en bunt papper med 10 lager. Papperet kan vara olika nyanser av rött, rosa eller vita att matcha atmosfären av alla hjärtans dag.

• Rita en hund ben form lätt med blyertspenna på det översta lagret av mjukpapper. Formen bör vara cirka 4 inches lång. Klippa hela pappersbunten vävnad längs denna översikt.

• Tryck i slutet av en piprensare genom alla 10 hund ben-formade lager. Fan ut lager av silkespapper i en cirkel runt slutet av piprensaren. Vik ner i slutet av piprensare att förhindra mjukpapper från att falla av.

• Nypa centrum av en hund ben-formade papper att producera två hjärtformade kronblad. Nyp och forma resten av lager för att skapa kronblad av blommor.

• Linda slutet av piprensare runt basen av kronbladen tre gånger. Detta kommer att säkra mjukpapper kronbladen på plats.