mynewspapers.net

Hur man gör papper medeltida riddare hjälm

Hur man gör papper medeltida riddare hjälm


Undervisning medeltida historia kan ibland vara tråkig och torr, men om du lägger till en kreativ medeltida hantverk aktivitet, till exempel papper medeltida hjälm, det kan vändas till ett spännande äventyr. Barn kan lära sig om varför människor brukade bära medeltida hjälmar, och hur det känns för att bära en. Allt som behövs för att skapa papper medeltida hjälm kan hittas i en papperskorg och på ett hantverk supply store.

Instruktioner

• Värm 360 ml (1 1/2 dl) vatten och 720 ml (3 koppar) mjöl tills blandningen börjar bubbla. Häll blandningen i en skål och ställ den åt sidan att svalna.

• Skär 25 mm (1 tum) tjocka remsor av tidningen med sax.

• Blås upp en ballong så att den bredaste delen av ballongen är runt samma bredd som hjälm bärarens huvud. DIP 25 mm (1 tum) remsor av tidningen i våta mjöl blandning och täcka 2/3 av ballongen med bitar av tidningen, utjämning blandningen med fingrarna. När området har täckts med en full lager av papper mache, fortsätta att lägga till lager tills ballongen har ungefär fem lager papper. Låt torka helt ballongen.

• Pop ballongen med en PIN-kod och ta bort deflateras ballongen.

• Använda sax, klippa runt basen av hjälmen att göra botten en jämn kant. Skär uppåt från botten av hjälmen ca 15 cm (6 tum), skära ut en rundad båge från hjälmen. Klipp ut en annan arch precis som den första, lämnar ca 2,5 cm (1 tum) av utrymmet mellan de två bågarna. Det blir en mittsektionen skjuter ner mellan de två bågarna. Detta kommer att vara på framsidan av hjälmen där dina ögon kommer att se ut.

• Prova på hjälmen, och se till att placera hjälmen så att dina ögon är ute ur bågar. Mäta där i slutet av din näsa är, och märke som mätning på avsnittet skjuter. Ta av hjälmen och skär i avsnittet märkning. Detta kommer att skapa näsa lappa, som liknar en traditionell medeltida hjälm.

• Måla hela medeltida hjälmen med silver metallic-lack. När färgen har torkat, måla över hela ytan igen med svarta färgen spädas med vatten. Använd ett papper för att polera bort den svart färg, lämnar efter sig en fläck som gör hjälmen ser åldern och väderbitna. När torr, kan du bära hjälm.