mynewspapers.net

Hur man gör papper istappar

Hur man gör papper istappar


Att göra papper istappar är mycket liknande till att göra en papper kedja. Du kommer förmodligen ihåg, som barn, vikning och vika en bit papper och klipp ut en halva av en man och när du vikta papperet ut du slutade med en linje av män. Att skapa papper istappar följer samma principer.

Instruktioner

• Välj ett blankt omslagspapper med en icey känsla – silver, vit eller ljus blå skulle fungera bäst. Men Använd inte ett papper med en väldigt lätt kräm eller vit färg.

• Låg omslagspapper på sitt ansikte. Mäta längs långsidan av papper med linjalen och markera den med penna på 4cm (ca 1,5 inches) överst på papperet. Göra, längst ned på pappret.

• Vik papperet på ett dragspel, med varje veck ansluter topp och botten markerar du gjort på papperet. Se till att den första böjen lämnar baksidan av papperet på utsidan. Nu har du en tjock tuss av papper som är lång och smal.

• Mäter 3 cm (ca 1.2 inches) från toppen av papper på vänster sida och mäter 3 cm (ca 1.2 inches) från botten av papperet på höger sida. Rita en rak linje mellan dessa två punkter.

• Placera tuss av papper på en träkloss, skärbräda eller annan yta som inte är känsliga för skador. Lägg inte papperet på matbordet. Pressa papperet platt och poäng längs linjen med Stanley kniv, se till att du skär genom alla lager av papper. Nu har du två trianglar av papper. Plocka upp varje och Vik ut för att se raden av istappar.

• Följ med två stycken tillsammans med tejp på baksidan för att få en längre rad. 3 cm du mäts från toppen och botten ansluter istappar tillsammans och detta kan användas för att hålla sig ro runt ett fönster eller längs spiselkransen. Skär mer ark av omslagspapper för att få en längre längd av istappar.