mynewspapers.net

Hur man gör papper Faberge-ägg

Hur man gör papper Faberge-ägg


Faberge-ägg görs som dekorationer för många tillfällen. Du kan göra din egen Faberge-ägg med gemensamma hantverk leveranser. För att göra dina egna ägg, kommer att du behöva ha en dekorativ idén i åtanke. De flesta Faberge-ägg är ädelstenar, glitter och inläggningar. En hemgjord Faberge-ägg har inte innehålla dyra material. Imponera på dina vänner och familjemedlemmar med dina egna dekorativa Faberge-ägg, och även ge bort dem som påsk gåvor.

Instruktioner

• Peta ett hål i båda ändarna av ägget. Hålet måste vara större än 1/16 tum. Du kommer att behöva använda precision eftersom för mycket press kommer att bryta ägget. Noggrant stick nålen genom ett av hålen att bryta äggulan så att det kan rinna med äggvitorna.

• Sitta ägget i en skål. Blåsa i ett av hålen att göra äggvita och äggula komma ut andra hålet. Fortsätta att blåsa tills ägget visas tom.

• Kör vatten noga i hålen. Detta kommer att spola ägget och hindra den från att lukta illa senare.

• Infoga en trä spett i botten hålet av ägget. Placera spett halvvägs in i ägget och sedan fäst den på plats med en liten gummi band att hålla spett från att gå längre in i ägget.

• Hålla mig ägget med trä spett i en bit frigolit. Detta gör att du kan måla ägget och börja dekorera den med din önskad design.

• Använd en borste för att bestryka ägget med en fogmassa. Kan tätningsmedlet att torka och sedan måla med valfri färg. Du kan behöva applicera flera lager till ägget. Du kan täcka det övre hålet i ägget genom limning en liten bit papper över hålet och måla över det när du målar ägg.

• Dekorera Faberge-ägg med papper bilder. Använda craft papper, tidningen utskärningar och omslagspapper för att dekorera äggen. Skär bilder i en oval form inte är större än ägget, och sedan limma den på sidan av ägget. Använda lim för att lägga till glitter och andra dekorationer. Försegla papperet på ägget med craft tätningsmedel.

• Låt allt torka, ta bort ägget från spett och täcka botten hålet med papper och färg.