mynewspapers.net

Hur man gör papper brand loggar

Hur man gör papper brand loggar


Hugga trä loggar för öppen spis är inte alltid ett alternativ, och köpa trä att bränna är ibland dyra. Lyckligtvis, du kan göra papper brand loggar med papper från runt huset och en grönsak kan. De tar flera timmar att förbereda och kommer att bränna på motsvarande sätt till trä loggar. Denna guide visar dig hur man producerar en papper brand logg.

Instruktioner

Att göra papper brand loggar

• Separat en 2,5 cm (1 tum) hög med skrot skrivarpapper i flera mindre högar av tre till fyra bitar. Vik var och en av de mindre stackarna själva, dragspel style.

• Ta bort innehållet, wrapper och ändarna från vegetabiliska kan. Se till att det rengörs grundligt, med några matrester kvar inuti.

• Kavla små dragspel stackarna i en enda, snäva bunt. Stapla dem ovanpå varandra och sedan vrida på toppen och botten av stora stacken i motsatta riktningar så tätt som möjligt.

• Skjut den vegetabiliska kan över avsluta av rullen och upp till centrum. Blötlägg rullen i vatten i flera timmar. Ta bort den från vattnet och låt det helt torr.

• Placera papper brand loggen till eldstaden och använda det som du vill använda en trä logg. Efter bränning, ta bort den vegetabiliska kan med en tång.