mynewspapers.net

Hur man gör papper blommor & Party dekorationer

Hur man gör papper blommor & Party dekorationer


Använd papper blommor och fjärilar för att förvandla din nästa fest till ett färgglatt sagoland. Mjukpapper kommer i en regnbåge av färger som passar alla inredningar. Gigantiska blommor är ett billigt sätt att lägga massor av ljus färg till din fest dekorationer. Papper blommor i starka färger är traditionella för en Mexican fiesta medan pastellfärgade blommor och fjärilar skapar en söt atmosfär för en liten flickas födelsedagsfest. Att göra dessa lätt dekorationer kommer att hålla barnen sysselsatta medan de väntar på fest dagen.

Instruktioner

• Låg sex bitar av silkespapper ut platt. Bunta papper så alla kanter är ännu. Vik upp en 1-tums gånger längs långsidan av pappersbunten.

• Vänd pappersbunten och gör en annan 1-tum gånger längs den vikta kanten. Fortsätta att vända papper och göra veck tills du når andra kanten. Detta kommer dragspelsvikt pappersbunten. Har du en lång remsa av vikta papper.

• Runt båda ändarna av pappersremsa med sax. Vik pappret på mitten och vira en piprensare tätt runt luckan. Dra lager av papper isär för att göra en stor, fluffig blomma. Hänger dessa blommor från taket eller tejpa dem till väggar.

• Om du vill lägga till en stam i din blomma, Linda ändarna av piprensare runt spelnivå bambu. Säkra målen med en bit tejp. Hålla sig blommorna i marken runt ditt parti område eller Visa kluster av dem i vaser.

• Skär två 10-av-10-tums rutor av mjukpapper. Vik dem på mitten. Skär kanten mittemot luckan i en dekorativ design, som pilgrimsmusslor eller sicksack. Två stora pilgrimsmusslor fungerar bra.

• Vik papperet och tråd luckan i en trä klädnypa, sorten utan en fjäder. Skjut in papperet i PIN-koden så att det är samlat jämnt längs klädnypa. Håll pappret i genom att tejpa runt den öppna änden av pinnen.

• Separera de två lagrarna papper i två fluffiga fjärilsvingar på varje sida av PIN-koden. Vira en piprensare runt huvudet av fjärilen och forma det till två lockigt antenner.

• Häng fjärilar från taket, tejpa dem till väggar eller placera dem bland papper blommor.