mynewspapers.net

Hur man gör papper blommor bilder för Scrapbooking & kort

Hur man gör papper blommor bilder för Scrapbooking & kort


Med diverse former, storlekar, färger och dofter är blommorna en fröjd att sinnena. Även några handgjorda skapelser kan konkurrera med den naturliga skönheten av en faktisk blomma, är det kul att göra blomman-inspirerade hantverk med sådana material som metall, lera och även papper. Papper blommor besitter en delikatess och charm som liknar deras verkliga motsvarigheter och äger fördelen med varar betydligt längre. Blommor gjorda av foto-smyckat papper är utmärkt utsmyckningar för olika projekt. Du kan klippa blommor ur papper bilder och använda dem för att dekorera klippböcker och kort.

Instruktioner

• Välj en fil av ett foto på din dator. Använd en dator skrivare att skriva ut foton på någon typ av papper du föredrar, inklusive standard skrivarpapper, fotopapper eller kort stock. Avsätta tryckt papper bilder.

• Hitta en bild eller en bild av en blomma som tilltalar dig. Leta efter illustrationer och bilder av blommor i trädgårdsskötsel böcker och kataloger, på webben eller i blomma identifiering böcker.

• Lägg ett genomskinligt ritpapper över bilden. Spåra blomman på spårning papper med en blyertspenna.

• Glider ett pappersark kol under ritpapper som du har ritat blomman.

• Lägger ritpapper och karbonpapper över tryckt papper foto. Kontrollera karbonpapper mellan ritpapper och tryckt papper foto. Observera att den fläckiga sidan av karbonpapper bör pressas mot ritpapper; den släta, mörka sidan av karbonpapper bör pressas mot tryckt papper fotot.

• Använd penna att spåra över ritningen av blomman som du redan gjort på ritpapper. Tryck fast och jämnt med pennan som du spåra över blomman teckning helt.

• Lyft upp ritpapper och karbonpapper. Du bör se en exakt kopia av blomman på bilden papper.

• Klipp blomman ur papper foto med sax eller en kniv. Nu har du ett papper blomma som du kan limma i en klippbok eller på ett kort. Använd denna process för att göra så många papper blommor som du önskar.