mynewspapers.net

Hur man gör palmer ur fondant

Hur man gör palmer ur fondant


Palmer är ett bra sätt att göra en stranden, Amazon eller ön kaka. Även om palm tree dekorationer kan köpas, är det lätt att skapa dem ur fondant. Att göra palmerna ur fondant ger kakan en designer utseende och är mer tilltalande för ögat än att ha typiska plast tårta dekorationer.

Instruktioner

• Riva upp en lång bit blommig tråd. Linda blommig kabeln löst runt handtaget på glass skopa. Med hjälp av scooper bidrar till att skapa en cylinder form med tråd. Du kan svepa till de senaste nyheterna eller gå kortare. Längd är beroende på hur lång du vill ha ditt träd. Använd avbitare för att klippa kabeln från spolen. Dra kabeln av handtaget och bredda spiralen lite på toppen.

• Knåda en liten del av sockerglasyr ungefär lika stor som en tennisboll med brun karamellfärg. Strö maizena över arbetsytan och rulla till en rektangel. Rektangeln bör vara ca 25 mm (1 tum) längre än din tråd. Detta kommer att ge dig tillräckligt extra att vika det i båda ändarna av kabeln. Det bör också vara tillräckligt lång för att linda runt kabeln två gånger. Linda rektangeln runt spiralled tråd. Skjuta den över toppen och kurvan det runt kanterna. Använda fingret att det ser grov som bark. Du kan även klippa ut brun släta blad med cutter och lager dem över spiralen att skapa bark.

• Knåda en andra del av fondant med grön karamellfärg. Rulla i ut till önskad tunna palmblad. Använda blad cutter blad. Skapa rader i bladen med en skarp, tunn kniv. Om du inte kan hitta blad fräsar, göra löv formen med kniven.

• Använda fingret för att göra ett indrag på den övre inre delen av trädstammen. I slutet av ett blad i denna indrag intryckt i några sekunder. Fortsätt denna runt toppen av stammen tills alla löv har infogats. Om bladen inte fastnar, placera fingret över indraget i några sekunder. Fingret smälter det avsnittet av sockerglasyr så att det blir klibbiga och söta. När bladet tryck på, kommer det kyla och skapa ett lim.

• Infoga palmerna i en tårta med fast att trycka det i grädden. Om det inte vill stå upp, högen upp lite isbildning som en kulle. Var noga med att det är smidigt runt stammen för en naturlig look.