mynewspapers.net

Hur man gör Origami Fortune Teller hantverk

Hur man gör Origami Fortune Teller hantverk


Göra en papper spåkvinnan tala om framtiden för vänner och familj. Göra upp din egen fortunes att ge dina vänner ett gott skratt. Du kan göra olika förmögenhet rösträknare för olika omständigheter; exempelvis ett med namnen på framtida pojkvänner och flickvänner, en med framtida karriärer och ännu en med roliga skämt skriftliga inuti. Dessa förmögenhet rösträknare kallas också ofta Anton fiskare, och de kan fällas i mindre än 5 minuter. Ta din tid på att skriva öden inuti.

Instruktioner

• Lägg papperet på bordet och vik den på mitten diagonalt. Det bör nu se ut som en stor triangel. Vik den halva igen att föra punkten på ena sidan av de långa basen att matcha den andra punkten på de långa base, att skapa en mindre triangel. Veckla upp hela formen.

• Plocka upp ett hörn och vik den på till mitten, där veck skapade en X-form. Upprepa med de andra tre hörn tills du har en kvadratisk form. Vänd pappret.

• Vik hörnen att mötas på mitten, precis som du gjorde i föregående steg. Du bör fortfarande ha en kvadrat, men det är mycket liten.

• Hålla torget på bordet och vik ner på torget horisontellt så att det möter upp; du har nu en rektangel. Veckla upp det, och vik vänster sida över för att träffa rätt. Veckla upp det också.

• Sätt fingrarna i viftar på undersidan av spåkvinnan och driva det tillsammans. När det har bildats i rätt form, kan du färga den och lägga till siffror och förmögenheter. Plocka fyra färger att gå på klaffarna som täcker dina fingrar. Nummer 1-8 bör gå på insidan viftar du ser när du öppnar och stänger spåkvinnan. Lyft numrerade viftar försiktigt och skriva öden under.