mynewspapers.net

Hur man gör öl från torkat maltextrakt

Hur man gör öl från torkat maltextrakt


Brewer's malt, en av de viktigaste ingredienserna i någon öl, kräver tid och engagemang att förbereda för bryggning. Brewers intresserade egna maltkorn måste suga och dränera kornet för att påbörja grobarhet processen före torkning kornet för att säkerställa den rätta balansen av stärkelse och socker. Mängden tid som maltkorn kräver gör det svårt för amatör bryggerier. Lyckligtvis har många företag som säljer torkade malt extrakt för hem bryggerier att använda att göra öl.

Instruktioner

• Förbereda din utrustning inför bryggning. Sanitise i jäskärlet, termometer och alla andra bit av utrustning som kommer i kontakt med öl efter kokning. Tvätta ur krukan och fyll den med rent vatten.

• Samla alla ingredienser för att göra receptet. Förbered jästen återfuktande om det behövs. Kör varmt kranvatten över canen av torrt maltextrakt att lossa den.

• Koka 1 gallon vatten i en kastrull som rymmer minst 3 gallons. Slå brännaren av när vattnet kommer till en koka. Öppna kan extrakt och skrapa ur burken med en spatel och i potten. Rör om tills extraktet är helt upplöst.

• Slå på brännaren igen och ta potten tillbaka till en koka. Följ anvisningarna på receptet för att lägga till humle och överföra till jästanken. Titta på receptet för att avsluta jäsa och tappning.