mynewspapers.net

Hur man gör Nylon Post örhängen

Hur man gör Nylon Post örhängen


Nylon post örhängen är ett bra alternativ för dem som inte kan bära mässing eller andra metalliska inlägg på grund av allergier, men det är inte alltid lätt att hitta nylon post örhängen i butikerna. Ett alternativ är att köpa odekorerade nylon inlägg och göra dina egna örhängen. Detta gör att du kan anpassa dina örhängen för att passa din stil och smak.

Instruktioner

• Sök online och offline hantverk butiker för en leverans av odekorerade nylon inlägg. Köpa en bulk leverans, så du kan göra många par örhängen.

• Ställ in din hantverk leveranser på ett bord så du kan enkelt komma åt allt när du arbetar. Koppla in din limpistol, så den värms upp och redo för att gå när du behöver den.

• Starta din pärlstav, knapp eller strass design genom att limma den första stenen till platt, centrum-plattformen av nylon inlägget. Du kan behöva använda pincett för att hålla stenen på plats ordentligt eftersom det torkar.

• Bygga bort av centrum sten design, skapa mönster med pärlor och juveler. Limma dem försiktigt på plats, hålla dem med pincetten när de torkar. Överväga att ansluta pärlor genom att rita plast snöre genom hålen först, så designen är mer solid innan du limmar det.

• Använd garn för att göra pärlor dinglar fint. Trä snöre genom öppna hål av pärlor och Knut det ordentligt.

• Lim färdigskurna skum bitar att nylon inlägg som ett alternativ till pärlor eller knappar. Du kan hitta skum bitar i en mängd storlekar och stilar på din lokala hantverk butik och tillgodose holiday teman med dem.