mynewspapers.net

Hur man gör Nativity Play kostymer

Hur man gör Nativity Play kostymer


I juletid är det traditionella för skolor att sätta på en nativity play som skildrar historien om hur barnet Jesus föddes. Huvudkaraktärerna är Josef, Maria och ängeln Gabriel. Kostymer för dessa delar är enkel att göra och inte kräver sömnad. Denna metod kan anpassas till göra shepherd, vise män och djur kostymer med hjälp av olika färgade blad och lägga till rekvisita som skurkar, kronor eller djur masker.

Instruktioner

• Göra ängeln Gabriel kostym genom att vika den vita ark i halv. Skär en halvcirkel av i mitten av den vikta sidan Skapa ett runt hål för huvudet, och sätta lakan över skådespelaren. Knyt en längd av guld glitter runt hans midja att dra in och skydda bladet. Mät runt skådespelarens huvud med glitter, och kapa rätt längd. Limma glitter i en cirkel för att skapa en Gloria. Avsluta med att sätta på fairy vingar.

• Make Marias outfit genom att vika det blå bladet i hälften och skär en halvcirkel i mitten av den vikta kanten. Sätt täcka över den skådespelerska huvud, och säkra den runt hennes midja genom att knyta en längd av tjocka repet runt den. Sätt den vita örngott på toppen den skådespelerskan huvudet horisontellt så att sidorna hänger av hennes öron. Binda örngott till hennes huvud med flera av repet. Linda baby dockan i ett blad att göra barnet Jesus för henne att bära.

• Make Joseph's outfit genom falsning det bruna bladet på mitten och skär en halvcirkel hål för huvudet och säkra outfit med tjocka repet. Sätt en vit örngott på skådespelarens huvud och säkra den genom att knyta en annan längd rep runt pannan. Det kan vara värt att använda några bruna ansikte måla för att badda på skägg, också.