mynewspapers.net

Hur man gör näckrosor av papper

Hur man gör näckrosor av papper


Origami näckrosor kallas vanligen lotusblommor. Lotus försiktigt flyter på ytan av vattnet i dammar och fontäner finns över Japan och många andra områden. Precis som den äkta varan, om du använder ett tillräckligt tjockt papper, kan din origami näckros flyta. Försök flytande papper liljor i skålar eller vatten eller i vatten funktioner runt ditt hem för extra dekoration. Eller, ram perfekt-viks liljor i skugga lådor och hänga dem på väggen för unika konstverk.

Instruktioner

• Välj ett papper som har olika färger eller mönster på varje sida eller en fast sida och en mönstrad sida. Beskära papperet till en perfekt fyrkant med en rak kant och sax. Lägg pappret så att den sidan som du vill ska vara mest framträdande på din lily är vänd uppåt.

• Vik papperet kraftigt på längden och veckla upp det igen. Vik papperet plankans och skrynklar det också; veckla upp här fållan, alltför. Snurra pappret 45 grader så att det liknar en diamant.

• Vik papperet så att de övre och nedre punkterna uppfyller och gnugga fast längs globlinjen. Veckla ut pappret och refold det så att vänster och höger pekar är tillsammans. Skrynklar här fållan väl och veckla ut pappret igen.

• Vänd pappret så att den mindre visas sidan är upp. Du bör se att vecken du har gjort form en asterisk. Vik över alla fyra hörnen mot mitten av papperet att bilda ett mindre torg.

• Vik alla nya hörnen i igen mot globlinjen ner centrum av papperet. Göra detta än en gång med nyaste hörnen; har du en perfekt kvadrat ungefär en tredjedel storleken av din ursprungliga fyrkant. Vänd hela så att den fasta sidan vänd uppåt.

• Vik hörn in mot mitten på denna sida bara en gång. Håll torget försiktigt i ena handen. Nå under Lilja och försiktigt dra varje öppnade viftar i hörnen upp så att det lägger sig över sidan av papperet mot dig.

• Öppna alla fyra lappar av yttersta hörnen och sedan arbeta med det andra lagret. Dessa klaffar är på toppen av Lilja. Böj och slät kronblad av Lilja försiktigt för hand.