mynewspapers.net

Hur man gör mytisk varelse spel

Hur man gör mytisk varelse spel


En hjälte kan ibland våga in i fjärran och okända länder att slutföra ett mål. Han kan komma över en mytisk varelse som måste besegras. Mytiska varelser är oftast omgiven av mystik och en känsla av övernaturligt. Dessa varelser kan vakta en värdefull pris eller fungera som sista väktare till något som hjälten desperat söker. En hjälte kan ha hört berättelser om sådan varelse men aldrig riktigt upplevt det i köttet. Som ett resultat, kan det slutliga mötet väcka rädsla och vördnad i både hjälten och gamer.

Instruktioner

• Skriv ner handlingen i ditt spel. Den mytomspunna varelsen bör representera i fokus för berättelsen, och hjältens strävan bör så småningom leda honom in i hjärtat av denna varelse kungariket. Din hjälte bör söka någon eller något som varelsen har tag i. Hjälten borde lära sig mer om varelsen som historien fortskrider, och detta kommer att bygga en känsla av spänning.

• Skriv ner olika varelser som kommer att finnas i din spelvärld. Eftersom du skapar ett spel baserat på en mytisk varelse, kan du släppa loss din inre fantasier och skapa en bisarr eller fantastisk varelse. Mytisk varelse spel är unika eftersom du inte är inskränkt till gränserna för verkligheten och i själva verket kan du skapa något som spelaren kommer aldrig förvänta. Varelsen bör väcka någon slags känsla i gamer, oavsett om det är rädsla, fruktan, ångest eller en känsla av undergång.

• Skriv ner de verktyg eller vapen som din karaktär kommer att använda i spelet quest. Eftersom du skapar en mytisk varelse spel, vill du inkludera objekt som passar in i spelvärlden. Du kan till exempel använda elixir, potions, magiska rullar och övernaturliga vapen.

• Skriv ner miljöerna att din karaktär kommer att färdas genom i spelet. Beskriva ett fjärran land med övernaturliga element eller oortodoxa arkitektoniska design. Varelsen ska leva i ett rike som sporrar någon slags känsla i hjälten. Du kan använda mörka skuggor eller nyanser av grått till skapa en atmosfär av doom. Skapa en miljö som gör att varelsen att frodas. Till exempel om din mytisk varelse är ett flygande djur, bör då miljön har massor av öppna ytor och klippor.

• Skapa spelet med en spelmotor. Du kan hitta olika spel motorer på Internet, och de tillåter dig att skapa hela världar befolkade med tecken, vapen och föremål. Unreal Engine, Panda 3D motorn och Irrlicht motorn är populära motorer som gör att du kan skapa detta spelet fantasivärld.