mynewspapers.net

Hur man gör mus fälla bilar körBygga en mus fälla bil är ett roligt och pedagogiskt projekt. Du kan ändra din mus fälla bil för hastighet med hjälp av en kort leda bort mus fälla våren i kombination med en tjock bakaxeln och små hjul. En längre leda bort mus fälla våren tillsammans med en tunnare axel och större hjul blir bilen mycket mindre kraftfull, men bilen kommer att gå betydligt längre sträckor.

Instruktioner

• Fäst främre och bakre axlarna på kroppen av mus fälla bilmonteringssatsen. Var noga med att axeln med skåran i centrum är installerad i den bakre delen av bilen. Limma hjulen till ändarna på axlarna.

• Ta bort bete korthållaren och fånga krok från mus fälla. Hitta den punkt där fällans våren möter U-formad tråd armen. Skär den U-formade borgen på sidan mittemot våren precis ovanför där den möter träbotten av mus fälla. Räta ut böjar i armen fjäderbelastad tråd med en tång. Böj en kort krok i slutet av tråd armen.

• Placera musen fällan på bilen. Uträtat fjäderbelastad arm ska peka framåt. Limma musfällan i position på bilen med epoxi. Ställa bilen åt sidan så att limmet torka helt.

• Knyta en ögla i slutet av en lång bit snöre. Knyt den motsatta änden av strängen på liten krok i slutet av musen fällan armen, justera längden på strängen så att i slutet av slingan är ungefär 1/2-tum ifrån kroken i centrum av bilens bakaxel.

• Dra den fjäderbelastade arm mot den bakre delen av bilen. Glida slingan i strängen över kroken i bakhjulet och rotera bakhjulen för att Linda snöret runt axeln. Hålla roterande hjulen tills den fjäderbelastade arm pekar mot den bakre delen av bilen. Hålla den fjäderbelastade arm säkert mot basen av mus fälla med handen.

• Placera musen fälla bilen på en plan yta, pekar bilen i den riktning du vill att resa. Släpp den fjäderbelastade arm och bilen bör drivas framåt.