mynewspapers.net

Hur man gör munkar med en donut maker

Hur man gör munkar med en donut maker


Friterad deg, formad som en cirkel, med ett litet hål i mitten och täckt med socker och serveras varm - det finns inget riktigt gillar en munk. Vanligtvis hittar du munkar till försäljning i bageriet gången på de flesta mataffärer, men de kan inte hålla ett ljus till den hemlagade sorten. Servera färsk munkar med hjälp av en donut maker gadget. Top din färska munkar med grädde, socker eller din egen favorit behandla.

Instruktioner

• Köpa en kommersiell ringdiagram blandning och följ instruktionerna på den om du vill skapa ringdiagram smeten. Gör din egen ringdiagram smeten genom att följa en familj recept eller med hjälp av en från en online recept webbplats.

• Ringla lite olja till varje munk på maker och använda en pappershandduk för att sprida över matlagning pan av donut maker. Anslut den donut maker i vägguttaget och stäng locket.

• Titta för värme ljus till grönt eller att gå ut (om röd). Detta beror på varumärket donut maker--vissa märken har ett rött ljus som stänger av när maker värms medan andra har en grön lampa som tänds när den är klar.

• Sked ca 15 ml (1 msk) av ringdiagram smet i varje matlagning bra på den donut maker. Stäng locket och låt munkar att laga för mellan två och fyra minuter eller tills gyllenbrun. Öppna locket och ta bort munkar med en plast spatel. Tillåta munkar svalna något innan toppade dem.