mynewspapers.net

Hur man gör möss lämna ett hus utan att döda demDet finns två mycket effektiva sätt att bli av med möss från ett hus. En är att använda en gammal stil mus-trap. Den andra är att använda giftet. Båda metoderna är dödliga för möss. Det finns dock ett antal andra medel som ett hem kan göras gratis av möss. Den goda nyheten för djur-älskare och blödiga är att dessa metoder inte resulterar i dödsfall av möss.

Instruktioner

Att bli av med möss utan att döda dem

• En human musfällan är utformad för att fånga möss men inte döda dem. Det är oftast box-liknande form och gjorda av plast eller trådnät. På framsidan av fällan är ett vertikalt-dörren som musen kan ange. Efter köpet, placera fällan i ett område där det finns bevis på en mus etablering som spillning. Se till att dörren är öppen. Inbäddade i basen av en humana fällan är en sensor. Sätta en liten punkt av livsmedel, såsom ost eller bröd, direkt på sensorn. Musen, attraheras av lukten av maten, kommer in i fällan. När musen börjar äta sin måltid, kommer sensorn upptäcka rörelse och utlösa dörren för att släppa. Nu när musen är instängd inuti, fortfarande lever, det bör släppas långt bort från huset.

• Ett sätt att befria ett hus av möss utan att döda dem är att använda en elektronisk mus myggmedel. Möss har en bättre förmåga att ljud än människor. Vi kan upptäcka ljudfrekvenser till högst omkring 20 kilohertz. Möss, dock kan plocka upp frekvenser i regionen i 70 kilohertz. Unga möss kommunicerar ofta med varandra på frekvenser av 40 kilohertz. Elektronisk mus avskräckningsmedel skicka ut mycket kickfrekvens ljudvågor som allvarligt kan irritera de stora öron av möss. För att göra möss lämna ett hus, bör en elektronisk mus myggmedel placeras där möss samlas, som ett skafferi. Placera enheten på en hylla där mat kan hittas och slå på den. Enheten börjar omedelbart avger högfrekvent frekvensen som möss ogillar. Även om deras framgång är blandad, elektronisk mus avskräckande är populära och är tillgängliga från de flesta pet-butiker.

• Möss har en särskilt angelägen luktsinne. Detta är varför, när de invaderar ett hus, det tar inte dem lång tid att hitta ett skåp fulla med mat. Men näsan av en mus kan också vara dess undergång. En aerosol-baserade mus myggmedel är ett humant sätt att göra dessa små gnagare lämna ett hus. Det fungerar genom att släppa ut en spray, luktar som möss finner stötande. Lukten av ammoniak är en som möss inte kan tolerera. Som är pepparmyntsolja. För att göra möss lämna ett hem, spraya motbjudande i de områden där möss är i bevis. Detta kan inkludera kök golv, mat-skåp och baserna av kylskåp. Eftersom möss kan pressa igenom mycket snäva luckor, spraya baserna av ytterdörrar, alltför. Utanför ventiler, bör yttre tegel visning av hål och skorstenar också sprayas.