mynewspapers.net

Hur man gör modeller från hantverk pinnar

Hur man gör modeller från hantverk pinnar


Hantverk pinnar, även kallad lolly pinnar eller (i USA) Popsicle pinnar, har länge varit en stapelvara modellbyggare och konsthantverkare. De är mångsidiga i hur de kan användas och ger en stark och robust material att arbeta i. Hantverk pinnar gör platta skärmar som lätt kan kopplas till andra paneler och bitar för att skapa väggar, golv och tak. De är flexibla nog att även böja något för att göra kurvan för ett skrov för en båt. När du planerar din nästa modell, tänka med Popsicle pinnar för att göra din modell kraftigare.

Instruktioner

• Plocka den struktur som du vill återskapa. Titta på nätet för mått och dimensioner, eller om du har tillgång till strukturen ta bilder och mätningar för senare användning.

• Skiss din struktur på rutat papper att säkerställa symmetri och köpa dina leveranser. Skissen bör omfatta mätningar så du har nog minnen för att skapa din struktur.

• Lägga grunden för din struktur och låt det torka över natten. För båtar, skulle stiftelsen vara en skelett eller ram. För hus eller byggnader, skulle stiftelsen bestå av ett golv eller en ram som liknar vad byggs när bygga faktiska hus.

• Bygga nästa lager av strukturen på grunden och låt torka helt. Håll i några fristående element medan limmet torkar.

• Fortsätta lägga lager av element för att slutföra din modell.