mynewspapers.net

Hur man gör mitt ansikte med den symmetriska gyllene snittetDet gyllene snittet, anges med den grekiska bokstaven phi, är en irrationell matematisk konstant ungefär lika till 1.6180339. Två mängder är det gyllene snittet om förhållandet mellan summan av de två kvantiteterna till det större antalet motsvarar förhållandet mellan större till den mindre. Matematiskt skrivs som: (a + b) / a = en / b där en är det större antalet och b är den mindre kvantiteten. När de tillämpas på ansikten, är det gyllene snittet förmodligen ett tecken på skönhet.

Instruktioner

• Dra hår från ansiktet. Mäta de följande avstånd på ditt ansikte: A. toppen av huvudet till hakan B. toppen av huvudet till din elev C. botten av ditt hårfäste till din elev D. elev till spetsen av näsan E. elev till munnen F. spetsen av näsan till hakan G. spetsen av näsan till läppen H. läppar till botten av hakan jag. Från utsidan av ena ögat med andra J. bredden på huvudet K. bredden på din näsa L. bredden på dina läppar

• Beräkna följande nyckeltal: A / J = B/E = F/H = F/D = K/G = jag / C = L/K =

• Jämföra dina svar på det gyllene snittet, 1.6180339. Ju närmare din nyckeltal är det gyllene snittet, det mer ascetically tilltalande ditt ansikte.