mynewspapers.net

Hur man gör mitt ansikte & hals ser tunnare

Hur man gör mitt ansikte & hals ser tunnare


En rund eller brett ansikte och hals kan göra en kvinna känner självmedveten eller ointressant. Dessa egenskaper kan spelas med en kombination av SKÖNHETSKNEP. Smink, kläder, smycken och frisyrer används att avleda uppmärksamheten från ansiktet, hjälper det visas smalare bredd. Dessa trick kan användas var för sig men är mest effektiva om de används tillsammans.

Instruktioner

• Välj frisyrer så tunn och förlänga ansiktet och halsen. Klipp håret så att det faller en tum ovanför axeln att skapa utseendet på en längre hals. Kontrollera den bredaste delen av håret inte är vid den bredaste delen av ansiktet. En lång bob eller långa, skiktad cut fungerar bra.

• Bär kläder med V-ringning. Denna urringning gör halsen ser längre och tunnare. Accentuera v-ringning med långa halsband. Aldrig bära korta halsband; de kommer att skära av halsen och att den blir kortare och tjockare.

• Applicera en ljus foundation på mitten av nacken och en mörkare nyans på sidorna så att den blir längre. Tillämpa en cool kontur pulver bakom öronen till under hakan att göra en dubbelhaka visas mindre. Blanda sminket bra så det ser naturligt med resten av din make-up. Accent kindben genom att tillämpa en ren pulver på benet, en mörkare nyans under benet och en rosa färg på äpplen av kinden.