mynewspapers.net

Hur man gör mini hamburgare reglagen

Hur man gör mini hamburgare reglagen


Walter Anderson, grundaren av den amerikanska snabbmatskedjan White Castle, är uppfinnaren av hamburger skjutreglagen, eller liten hamburgare. Mini-hamburgare finns nu på menyerna och i receptböcker i hela USA. Dessa tunna hamburgare är oftast runt 2 till 3 inches i diameter. Du kan tjäna reglagen hus och de är idealiska för små-bites parterna. Som med andra hamburgare, måste du använda en hög kvalitet klipp av nötkött och goda förberedelser och matlagning för att säkerställa anbud, fuktig och smakrik hamburgare.

Instruktioner

• Välj en nedskärning av nötkött som är ungefär 80-85 procent lean, eller be din slaktaren att slipa en chuck stek eller ytterfilé med fett marmorering. Om din slaktaren inte kan slipa det för dig, kan du slipa det själv, 1 pund i taget, i en 12-cup matberedare.

• Forma köttet till 56.7 gr. fyrkantiga färsbiffar med händerna. Inte överanstränga nötkött eftersom det kan leda till seghet när kokta.

• Säsongen båda sidor av reglagen med en nypa salt eller någon annan krydda som passar din smak.

• Laga hamburgare på en grill eller i Grillpanna. Båda alternativen fungerar bra med reglagen. En grillad hamburgare kommer att ha mindre fett än en grillad hamburgare, men tänk på att fett är inte det mest hälsosamma alternativet, det kan lägga smak och fukt till reglagen.

• Vänd reglagen när de har kokat i 4 till 5 minuter på ena sidan och sedan koka dem på andra sidan för en ytterligare 4-5 minuter. Detta bör leda till en inre temperatur nära 71.1 grader Celsius, som är medium-väl doneness. För en medellång eller medium-rare hamburgare, kock skjutreglagen i 3 till 4 minuter per sida.

• Avlägsna hamburgare från värmen och låt dem vila i några minuter. Medan de vilar, skär potatis bullar i små fyrkanter storleken på hamburgare.

• Sätta hamburgare på bullar och Lägg till kryddor eller garnering som du önskar, till exempel sauterade vit lök, ketchup, senap eller pickles.