mynewspapers.net

Hur man gör Mini bröllopstårtor

Hur man gör Mini bröllopstårtor


Bröllopstårta är en ikon av bröllopsfesten. När du överväger alternativ för bröllop gynnar eller avgöra vad efterrätt att servera på en förlovningsfest, kanske mini bröllopstårtor bara objektet du söker efter. Vissa par servera även mini kakor i stället för en full storlek bröllopstårta i receptionen. Har mini kakor professionellt gjort kan vara dyrt, men du kan göra din egen version hemma.

Instruktioner

• Baka cupcakes enligt ditt recept eller instruktionerna på förpackningen. Tillåta cupcakes att svalna helt.

• Dab en liten bit av isbildning direkt i centrum av en av muffins. Packa en jordnötssmör kopp och placera den ovanpå den isbildning dab. Liten eller ingen isbildning bör pressa ut från under jordnötssmör koppen. Sandskädda en annan lite grädde på toppen av jordnötssmör cupen; packa en kyss och placera den ovanpå dab.

• Släpp isbildning spetsen i den isbildning väskan. Fyll den isbildning väskan halvvägs med buttercream isbildning och twist i slutet som är öppet så att grädden inte sippra ut.

• Håll isbildning spetsen på en 45-graders vinkel ovanför kanten av cupcake och dra en linje från kanten till jordnötssmör cup. Rita mer, fördelade omkring halv tum ifrån varandra, hela vägen runt om jordnötssmör kuper.

• Håll isbildning spets vid basen av jordnötssmör koppen och krama en ring av små prickar hela vägen runt basen av koppen. Upprepa denna ring runt basen av kyssen.

• Lägg till ytterligare punkter, swags eller linjer som du önskar. Tillåta glasyr på mini tårta till innan du flyttar eller förpackning det.