mynewspapers.net

Hur man gör mina skinny jeans passa om de är lite baggy

Hur man gör mina skinny jeans passa om de är lite baggy


Om du är i stil med smala jeans, eller känner du har en kropp som skinny jeans ser attraktiva, kan du bära denna typ av plagg. Men ibland, du kan sluta med ett par jeans som är lite alltför pösiga för din smak. När detta är fallet, kan du krympa dem med tvättmaskin och torktumlare och med några välplacerade sömnad.

Instruktioner

• Placera jeans i tvättmaskinen och slå på en varmvatten cykel. Köra jeansen igenom en cykel av maskinen.

• Ta bort jeansen från tvättmaskinen och sätta dem i torktumlaren på en het cykel. När cykeln är klar, ta bort jeansen och prova dem. De bör vara betydligt hårdare och kanske behöver du inte ändra dem ytterligare. Om de inte riktigt lika hårt som du vill ha dem för att köra dem genom en annan tvättmaskin och torktumlare för att krympa dem lite mer.

• Sätta jeansen på och dra på denim att se hur mycket hårdare du vill att de ska vara. Ta bort jeansen.

• Förvandla par jeans inuti och med en tråd som matchar antingen denim färg eller färgen på den tråd som används i jeansen, sy en linje längs innersöm av varje ben, intill befintliga sömmar. Linjen ska något dra denim tillsammans, som används för att dra åt benet längs hela sin längd.

• Sy så högt upp till grenen på jeansen som krävs. Om jeans redan är hårt nog runt grenen, kan du sy bara till mitten av låret. Ut i jeans på att se om de är hårt nog.