mynewspapers.net

Hur man gör min egen sorg kort

Hur man gör min egen sorg kort


Med ofta dyster karaktär begravningar och minnesstunder, kan presentera den bortgångna familj med en sorg-kort vara en omtänksam gest som erkänner den äkta hjärtesorg som familjemedlemmar kan känna. Genom att göra din egen sorg kort, du kan lägga till en personlig touch på ditt meddelande sympati genom att ge familjen en handgjord token av din kondoleanser. Oavsett om du är en erfaren kort-maker eller nybörjare, är att göra sorg kort en farkost som kan uppfyllas med innerlig uppskattning.

Instruktioner

• Välj ditt material. Med ett utbud av kartong och papper material, din sorg kort kan funktionen rispapper, mulberry papper eller pergament. När du har identifierat vilka specialpapper du har på ditt kort, välja en kostnadsfri kortpapp att tjäna som bakgrund för kortet.

• Skiss temat för din sorg kort. En praxis ritning kan hjälpa dig avgöra balans och övergripande utseendet på ditt kort. Framsidan av en religiös sorg kort kan exempelvis har korset eller lämpliga bibelordet. När du gör en mer standardiserade sorg kort, skapa en solnedgång scen eller blommor på framsidan av kortet. En solnedgång eller blomma bukett kan antingen vara målade med akvareller eller dras med färgade pennor. Ytterligare ett alternativ för ett kort med blommor är att använda en gummistämpel som blommorna är en gemensam design för frimärken.

• Skriva ett hjärtligt meddelande på insidan av kortet sorg. Dela ett favorit minne av avliden med familjen eller citera en dikt, sång lyric eller bibelordet som handlar om död och förlust.