mynewspapers.net

Hur man gör min egen neonskylt för MSN

Hur man gör min egen neonskylt för MSN


Skapa en liten bit av elektroniska bling för MSN hemsida, forum eller instant messenger chat-fönstret genom att göra en egen neonskylt. Medan du kanske har sett neonskyltar i bar windows, kan virtuella neonskyltar representera ditt namn, en speciell säger eller någon form av design utan dyra rör och glödande vätska. Med ett par klick genom en av en mängd olika grafiska program, kommer du att kunna skapa en personlig neonskylt, redo att glöda sin väg till Internet.

Instruktioner

• Öppna Photoshop, klicka på "Arkiv" och välj "Nytt." Skriv "NeonMSN" i rutan "Namn" och ange din önskade tecken dimensioner, till exempel 99 x 99 pixlar för en MSN Messenger-ikonstorlek. Klicka på knappen "OK" och arbetsytan Photoshop öppnas. Klicka på "Visa"-menyn och klicka på "Passa på skärmen" för att ge dig själv mer utrymme att arbeta.

• Dubbelklicka på torget upp till vänster i "Färgväljaren," de två överlappande färgade rutor på paletten "Verktyg". Välj en neon måla färg och klicka på "OK". Klicka på verktyget "Pensel", som ser ut som en pensel. Klicka på knappen "Pensel" i verktygsfältet högst upp på skärmen. knappen är inte märkt men det är den andra från vänster. Välj en solid runda borsthuvud och storlek minskas till 3 pixlar. Rita konturerna av neonskylt, till exempel en flamingo, ölflaska eller tass print. Switch paint färger att lägga till fler mönster som föredras.

• Klicka på verktyget "Typ", som ser ut som ett "T" på paletten "Verktyg". Välj ett teckensnitt, storlek och teckensnitt färg, sedan typ en kort linje, ditt namn eller budskap, till exempel "Öppna hela natten" på rutan "NeonMSN".

• Dra ner "Fönster"-menyn och klicka på "Lager" för att öppna "Layers" palett. Klicka på små rader ikonen och välj "Plattar bild." Dra ner på "Filter"-menyn, klicka på "Stilisera" och på "Glödande kanter." Flytta skjutreglaget tre barer i fönstret för att justera storleken på neonrör i ditt tecken.

• Klicka på "Arkiv"-menyn, klicka på "Spara som" och spara ikonen eller grafik på datorn.

• Gör en MSN tecken för din webbplats eller forum öppna Publisher och klicka på alternativet "Mer tomt storlekar". Dubbelklicka på en av sidorna "Standard" under avsnittet "Tillgängliga mallar" såsom B5 landskapet, vilket ger dig ett tecken på ca 9,9 inches av 7 inches. Publisher öppnas automatiskt arbetsytan tecken.

• Klicka på fliken "Sidlayout" överst på skärmen. Klicka på knappen "Bakgrund" till höger i verktygsfältet och välj "Mer bakgrund." Fliken "Gradient" är markerad. Klicka på knappen "Två färger" och välj två olika neon färger listmenyerna Färg. Ju mer olika två färgerna är, ju mer levande ditt tecken. Välj en av de"skuggning" och klicka på knappen "OK". Din skylt har nu en neon bakgrund.

• Välj "Infoga"-fliken överst på skärmen. Klicka på knappen "WordArt", som ser ut som en vippande bokstaven "A" i verktygsfältet. Klicka på en neon ordet stil att få upp "Redigera WordArt-Text." Typ direkt över den "Din text här" med ditt budskap, t ex "Välkommen till min MSN webbplats" eller "MSN chattforum öppet 24/7." Markera texten och välj typsnitt och storlek för orden. Klicka på "OK" och meddelandet placeras på skylten.

• Håll markören över avsnittet "WordArt-format" i verktygsfältet för att se hur din tecken text skulle se ut med andra stilar. Klicka på en formatmall för att omedelbart ändra och åta sig att stil.

• Klicka på "File" fliken, klicka på "Spara som," ge tecknet ett namn och spara den på din dator.

• Öppna Paint, klicka på knappen Paint i det övre vänstra hörnet av skärmen och välj "Egenskaper". Ange arbetsytan storlek, till exempel 99 x 99 pixlar för en ikonen, och klicka på "OK". Klicka på "Visa"-fliken överst på skärmen. Klicka på knappen "Zooma In" sju gånger för att förstora arbetsytan.

• Klicka på fliken "Hem" dubbelklicka på någon av neon färgade rutor i avsnittet "Färger" i verktygsfältet. Om ingen av dessa färger överklagande, klicka på knappen "Redigera färger" och välj därifrån. Den nya färgen visas i rutan "Färg 1". Detta är den neonskylt disposition färg. Klicka på rutan "Färg 2" att ge det fokus, klicka på en annan färg som insidan färg av din design. Klicka på färg rutan "Färg 1" för ikonen till har en fast blick.

• Markera en form från avsnittet "Former", som moln, hjärta och stjärna. Placera markören över det vita färgen utrymmet, klicka på markören och dra för att bilda den form, som fyller med neon färg.

• Välj en ny neon måla färg och klicka på verktyget "Text", som ser ut som en A-på avsnittet "Verktyg" i verktygsfältet. Välj ett teckensnitt och storlek färg arbetsytan under eller över ritningen och skriver en ikon fras, som "I Love Cats" eller "#1 fläkt."

• Klicka på Paint-knappen och klicka på "Spara som". Skriv ett namn för ikonen och spara den till din dator.