mynewspapers.net

Hur man gör min Baby Doll ser ut som min verkliga Baby

Hur man gör min Baby Doll ser ut som min verkliga Baby


Det är möjligt att göra din baby docka ut ditt riktiga barn med bara en liten bit av praxis. Riktiga Bebisar gråter, men inte hela tiden. Därför bör du ha inga problem att fylla denna uppgift, men endast under begränsad tid. Försök att inte umgås för längre tid med ditt barn; människor kanske vill se det eller ställa för många frågor.

Instruktioner

• Bestäm vilken baby doll du vill använda. Välj en baby docka med verklighetstrogen hudton och ordentlig höjd andel. de flesta små barn ska inte lägga i en rak position med förlängda armar och ben. Försök att välja en mycket liten, ung baby; människor förväntar sig barn att röra sig på en viss storlek. Nyfödda barn är den minst aktiva.

• Klä bebisen så realistiskt som möjligt. Välj mjuka, matchande tyger. Överväg shopping för en ny outfit att få mer realistiskt om barnet själv. Stövletter, en nyfödd hatt, nyfödda handskar och en stor, mjuk snuttefilt för outfit--måste du behålla barnet täckas så att människor inte kan avgöra att det är fejk.

• Öva att hålla och hantera en riktig baby, om möjligt. Titta på andra med sina egna barn att se vilka precisionsarbete som skall användas när holding och flytta en baby. Öva dina drag med din baby docka i en spegel för att se till att du hanterar barnet ordentligt.

• Använda baby poster på plats att du planerar att show-off ditt nya barn. Använda en bilbarnstol i din bil så att du kan ta barnet ut i världen. Människor kommer inte att barnet är riktiga om du tar ut den ur din framsätet. Använd en sittvagn med en plast skugga på den och sätta barnet på sin mage, att se till att baby dockan inte exponera dess mindre-än-livet-liknande funktioner.

• Använda baby poster om i allmänheten. Bär en skötväska och har objekt, till exempel en flaska i vagnen eller en napp i närheten. Använda en spjälsäng eller bassinet om hemma; Placera babyleksaker runt om möjligt.