mynewspapers.net

Hur man gör min 93 Lexus GS300 snabbare

Hur man gör min 93 Lexus GS300 snabbare


Lexus GS 300 är en fyra-dörrars prestandabil. Lexus är lyx indelningen av biltillverkaren Toyota och dess fordon konkurrera med de andra lyxiga dotterföretag till Honda och Nissan. Förbättra hastigheten på GS 300 är helt genomförbart men kräver slutförandet av en uppsättning steg.

Instruktioner

• Blåsa upp dina däck till deras rekommenderade tryck. Du kan hänvisa till i bruksanvisningen om den optimala nivån av tryck fram och bakdäck bör innehålla. Detta minskar "rullmotståndet" som motorn måste driva mot och kommer att öka bilens hastighet.

• Ta bort överflödiga kilon från din bil. Du kan till exempel ta bort varor och artiklar från boot eller ens ändra kroppen av din bil. Ersätta motorhuven eller tak med ett lättare material som kolfiber kommer att dramatiskt minska fordonets vikt. Detta ökar det kraft-till-viktförhållandet och kommer att förbättra hastigheten på GS 300.

• Lägre kroppen av ditt fordon. Så du kommer att effektivt minska mängden luft dra måste motorn övervinna för att driva fordonet. Som ett resultat kan du njuta av en direkt förbättring av acceleration.

• Installera ett kallt luftintaget systemet eller Turbo. Båda dessa system gör att mer tät luft att reagera med bränsle för att producera mer energi. En kall luftintag kommer att sänka temperaturen i luft in motorn och när temperaturen på luften droppar det faktiskt blir tätare. Å andra sidan, kommer en Turbo bokstavligen komprimera luft för att göra det mer tät. Tät luft innehåller mer syre partiklar och reagerar med bränsle att större förbränning reaktion.

• Installera en högpresterande stötdämpare in. Det kommer att absorbera energi för att förhindra att bilen vajande sida till sida under höga hastigheter. Lexus har faktiskt tagit fram med tysk tillverkare Bilstein att ökat slalom hastigheter av över 10 procent.