mynewspapers.net

Hur man gör midjan pärlorMidjan pärlor är som halsband eller armband som bärs runt midjan. I vissa kulturer, midja pärlor är en symbol för en kvinnas förtroende i sin kropp och sin sexualitet. Dessa pärlor kan göras lös nog att hänga låg på höfterna eller Linda bekvämt runt midjan. Att göra smycken för din midja är billig och enkel. På nolltid kan du ha en midja pärlor som kommer att öka ditt självförtroende, oavsett vad storlek kropp du har.

Instruktioner

Hur man gör midjan pärlor

• Linda trasan måttband runt midjan där du vill ha pärlor för att lägga. Hur lång kedja är beror på var du vill det låg runt midsection och om det kommer att bäras vid din hud eller över kläder. Lägg till en tum till mätningen och skriva ner det så du inte glömmer den.

• Bestäm vilken storlek och färg pärlor för smycken. De flesta Walmarts och lokala hantverksbutiker har ett stort utbud att välja mellan, och hemlagad pärlor kan också användas för detta hantverk.

• Hitta en hård och plan yta, till exempel ett köksbord, och sprida ut en handduk. Gör ett mönster med pärlor och placera dem på handduken så de kommer inte att rulla på bordet medan du arbetar. Du bör ha en rad av pärlor som är längden på mätning av din midja.

• Skär elastiska enligt den mätning som du tog tidigare. Starta strängarna pärlor i mönstret du bildats på handduken tills du kommer till sista pärla.

• Håll båda ändar av pärlstav sladden och passa in det runt midjan. Det ska kännas bekväma---inte för hårt och inte för löst. Knut båda ändarna tillsammans och ge sladden en skarp bogserbåt se till Knut håller tätt och inte kommer lös. Din midja pärlor är nu klar och redo för att bära.