mynewspapers.net

Hur man gör menyn hållare för en bröllopsfest

Hur man gör menyn hållare för en bröllopsfest


En meny innehavaren har två värdefulla syften på en bröllopsfest: dekorera utifrån det kan lägga till en sofistikerad touch, och ur ett praktiskt perspektiv kan det göra menyn lättare för dina gäster att se och läsa. För bröllopsmottagningar där varje gäst tabell endast får en meny, är en meny ett utmärkt sätt att presentera maten till gästerna. Vad är mer, att göra menyn hållare för ett bröllop mottagning tar endast några varor, lite kreativitet och ett par timmar.

Instruktioner

• Planera detaljerna för innehavaren av menyn som du vill ha på ditt bröllop mottagning. Menyn innehavare kommer i en rad alternativ: grundläggande akryl sköldar, små metall (eller plast) står, träramar och wire frame stafflier. Dessa kan vara ett utmärkt alternativ, även om dekorera små metall står tenderar att vara det enklaste sättet. Små metall läktarna kommer att nypa menyn från botten för att hålla den på plats, men det gör också att gästerna kan ta bort den enkelt, granska måltiden och föra menyn till andra vid bordet.

• Köp metall står från din lokala hantverk utbudet lagra eller från en online bröllop försörjningen av köpman. Leta efter typ av står som vanligtvis används för att Visa kort (t.ex. julkort). Sök efter står som är så enkel som möjligt så att du kan fokusera på att ge dem dekoration.

• Använd sprayfärg att ge färgen du vill använda för metall står. Var noga med att spraya står utomhus, som täcker marken med ett stort lager av tidningen till fånga färg som faller. Kontrollera alla sidor av läktarna som ni spray måla dem för att se till att du inte missar några områden.

• Lägga till dekorativa tillbehör till läktaren när de torkar. Beroende på temat i receptionen, kan du accessoarer menyn innehavare det sätt du föredrar. Färska blommor runt basen av stativet kan lägga till en elegant touch, eller ett enkelt band knutna runt menyn innehavaren kan hänger det ihop med bröllop färgerna.