mynewspapers.net

Hur man gör med mikrovågsugnar gratis

Hur man gör med mikrovågsugnar gratis


Mikrovågsugnar innehåller vanligen metall och plast delar, men de kan också innehålla farliga material. Ditt skräp samlare kan inte acceptera mikrovågsugn om du kasta det med resten av dina dagliga sopor. Det finns flera alternativ för bortskaffande av arbetande mikrovågsugn gratis. Om enheten är trasigt, måste du kontakta din lokala sanitet avdelning för att hitta en deponi som tar emot den.

Instruktioner

• Skänka mikrovågsugnen på ett lokalt härbärge, om det fortfarande fungerar, eller ta den till en apparat återförsäljare. En återförsäljare kommer att renovera det och sälja den.

• Ring din lokala sanitet institution, om mikrovågsugnen fungerar inte längre. Fråga avdelningen för en deponi eller sanering centrum som kommer att acceptera en mikrovågsugn.

• Ge departementet sanitet märke och modell av din mikrovågsugn så att de kan bedöma om det är farligt. Detta kommer att påverka om du kan ta den till en vanlig deponi eller en farliga materiella sanitet centrum.

• Torka mikrovågsugn med en fuktig pappershandduk, sedan ta det till den korrekta anläggningen så instruerat vid din lokala sanitet avdelning.