mynewspapers.net

Hur man gör med helium ballong tankarEfter att ha fyllt helium ballonger på en fest kan vända något tråkig till en levande och roligt event. Det enda problemet avyttra helium tanken används för att fylla ballonger efter festen är över. Många människor är omedvetna om hur man vidta lämpliga åtgärder för tank förfogande på ett smart och ansvarsfullt sätt som minskar risken för skador på miljön. Inte efter ordentlig helium tank förfogande förfarande kan resultera i en utgåva av helium, vilket kan orsaka personlig skada eller sakskada.

Instruktioner

Korrekt kassering

• Kontrollera att behållaren är tom. Flytta tanken att ett väl ventilerat utrymme, helst utanför. Öppna ventilen handtaget genom att vrida det moturs. Tryck och håll ner munstycket som om du fyller en ballong och vänta tills inget ljud hörs.

• Ta bort munstycket från ventilspindeln med skiftnyckel. Storleken på skiftnyckel behövs varierar beroende på storleken på tanken. Munstycket kan kastas i papperskorgen.

• Lokalisera bristning disken, som är en liten, plast cirkel som vanligtvis sitter på axeln av helium tanken. Användning av flathead skruvmejsel och hammare noga pierce och ta bort bristning disken, som helt kommer att öppna tanken och låta alla överskott helium att fly för bortskaffande.

• Rita en cirkel runt den öppna bristning disken med permanenta märkpenna. Skriv "empty" på tanken, nära öppningen.

• Ta tanken till en lokala stål återvinningsstation eller plats med andra återvinningsbart avfall med din flygande pickup om tillgängliga i ditt område. Om återvinning inte är tillgänglig, kan du kasta bort tanken med resten av dina sopor.