mynewspapers.net

Hur man gör martini glas centerpieces

Hur man gör martini glas centerpieces


Skapa en trendig och chic stommen med martini glas. Dessa ger perfekta mittpunkten för bröllop dekorationer, vuxen födelsedagskalas och årliga fester. Martiniglas mångsidighet gör det en lätt höjdpunkten att förändra och återanvända för din nästa fest. Kolla utförsäljningar och varje vecka annonser för bra erbjudanden på martini glas. Planera för antalet martini glas du behöver och förhandla fram ett pris om köper i bulk.

Instruktioner

• Flytande ljus och blomblad. Placera martini glas i mitten av tabellen, Fyll dem med vatten och flytande ljus och blomma kronblad i dem. Överväg att använda färgat vatten för extra påverkar. Användning överdimensionerade martini glas för att placera flera ljus i Martiniglas. Placera vas pärlor i botten av Martiniglas för extra färg och glitter.

• Fyll med godis eller andra söta fester. Tycker om att använda olika storlekar på martini glas för att skapa ett vacklade utseende. Välja gäst hos honor's favorit godis och sötsaker att fylla glas. Detta gör bra snacks för gäster också.

• Skapa ett blomsterarrangemang. Välj överdimensionerade martini glas och skapa ett blomsterarrangemang att matcha inredningen i ert parti. Använda bitar av blommig skum för att hålla blommorna på plats. Dölja "förutsättningar att bli" det blommiga arrangemanget av foder glaset med material för att matcha inredningen Set blommig skum blocket inuti en plastpåse att skydda materialet. Vara kreativ, det finns flera billiga sätt att dölja blomsterarrangemang förutsättningar att bli.

• Använda lampor och dekorativa filler. Plats ice cube lampor i Martiniglas med dekorativa filler. Dessa Lägg glitter och glans till dina martini glasögon. Prova att använda andra material som är små, glänsande och genomskinligt med ice cube ljus. Flyta ice cube lamporna i vatten för att göra dina glasögon som ser ut som jätte martinis.

• Gör geléljus. Skapa geléljus i martini glas som din hörnstenarna. Välj färger som matchar inredningen en lätt hantverk projekt att göra hemma, geléljus göra fin favörer för gästerna. Överväga att placera bäddar inom geléljus, som representerar din evenemangets tema. Många lokala hantverksbutiker säljer grundläggande gel ljus kit eller du kan köpa dem online.

• Fyll på med glaskulor. Använd små julgranskulor glas för att skapa ett martini glas mittpunkten. Blanda ljus och glaskulor att skapa en enkel och billig glans till dina viktigaste inslaget. Placera små Votivljus bredvid martini glas och dämpa belysningen för en romantisk effekt.