mynewspapers.net

Hur man gör marken fällor

Hur man gör marken fällor


Marken fällor är kamouflerade med smuts och vegetation att fånga passerar djur. Fällor är antingen på ett spel spår eller agnade för att locka spelet. Marken fällor kan konstrueras som snaror eller fallgropar. Snaran är ett rep som cinches runt djuret, medan en fallgrop fällor djuret i en djup grop. Båda typerna av marken fällor är effektiva och byggd för att fånga stora och små modiga djur. Marken fällor kräver planering och strategi att fånga villebrådet framgångsrikt.

Instruktioner

Marken snara

• Knyta en liten slinga på varje ände av en 10 fot lång sträng. Vik ena änden av strängen för att bilda en liten slinga. Knyt en dubbel överhandsknop med öglan och dra det snäva. Upprepa processen på motsatt sida av strängen.

• Leta upp ett spel spår och följa spår tills den rör sig genom en smal punkt. Leta upp ett träd, rock eller andra stabila objekt att fungera som en ankarpunkt. Leta upp två kluven pinnar för att hålla snara slingan över marken.

• Dra ett slutet loopa igenom den andra för att skapa den runda snara öppningen. Wrap snöre runt objektet ankare och mata den snara öppna genom öglan för fria ände. Dra snaran att skärpa snöre runt ankarpunkten.

• Kör kluven pinnar i marken och ställa upp i en snara slinga på gafflarna. Justera positionen och diameter av slingan att matcha öppningen på spåret. Den mark snaran är komplett.

Fallgrop

• Leta upp ett spel spår och följa spår tills den korsar en väg av mjuka marken. Bestämma spelet du riktar och gräva ett stort hål fyra gånger djupet av djurets höjd.

• Linje hålet med målarens plastfilm. Plasten minskar greppet och förhindrar djuret klättrar ut ur hålet.

• Lägger ett tunt lager av svaga pinnar över hålet. Täcka pinnar med naturlig vegetation och ett tunt lager av smuts att dölja hålet. Pinnar bryter när djuret går över hålet.