mynewspapers.net

Hur man gör män ser äldre

Hur man gör män ser äldre


Även om det ofta antas att alla vill visas unga, kan det faktiskt arbetar mot vissa människor, särskilt i den yrkesmässiga världen. Kvinnor arbetar ofta hårt för att bekämpa tecken på åldrande, medan män anses vara framstående och kanske ännu vackrare när de blir äldre. Om du är en man som vill finnas äldre, kan du använda kläder och grooming för att uppnå det utseende du vill. Du kan förbättra ditt professionella och personliga liv genom att flytta från det ungdomliga utseendet av en pojke till en framstående och självsäker man.

Instruktioner

• Växa ansiktshår. En hairless ansikte ser ofta yngre, särskilt om en man har full kinder. Ett bockskägg, eller ens en skägg eller mustasch, gör en människa ser äldre ut omedelbart.

• Välj mer sofistikerade klädstilar. I stället köper och klädd i T-shirts från departementet juniorer, slitage skräddarsydda jeans, jackor och finskor. Om du bär kostymer för arbete, investera i högsta kvalitet du har råd. Har dem skräddarsys för att passa perfekt din ram.

• Klipp håret så det är kort och snyggt. Långa, lurviga hår utan ett definierat format är ett ungdomligt utseende. I stället välja en frisyr och stil som ser professionell.

• Bära glasögon. Även om du inte behöver vision korrigering, köpa ett par snygga, tråd-inramade glasögon utan korrigering.