mynewspapers.net

Hur man gör män ben visas längre i byxor

Hur man gör män ben visas längre i byxor


Oavsett om män väljer att bära klänning byxor eller casual byxor, är att ha benen visas längre alltid ett önskat mål. Män med korta ben vill särskilt hitta sätt att tillåta deras val av byxor att förse dem med en högre utseende. När jag försöker att ha benen visas längre i byxor, måste du matcha vissa färger och mönster ordentligt. För att göra mäns ben visas längre i byxor, bära pinstripes, har färgen på skorna matchar byxorna och bära mörkare färger.

Instruktioner

• Slitage pinstripes. Vertikala ränder på kritstrecksrandig byxorna kommer att skapa en illusion av längre ben. Du kan köpa kritstrecksrandig kostym byxor online eller i ett lokala varuhus.

• Använd ett bälte som är samma färg som byxorna. Till exempel, om du bär svart kritstrecksrandig byxa, ska sedan du bära en svart bälte. Det svarta bältet kommer för att förlänga den långa raden som byxorna skapar.

• Inte bära byxor som har en manschett längst. Manschetten får dig visas kortare eftersom den skapar en paus i raden från toppen av byxorna till skor.

• Bära strumpor och skor som matchar färgen på byxorna. Detta ökar ytterligare en kontinuerlig linje som hjälper dig att visas längre. Till exempel, om du bär svart kritstrecksrandig byxa, bör sedan du bära svarta strumpor och skor.

• Bär inte skrymmande skor. När du väljer ett par matchande skor för dina byxor, se till att skorna inte är alltför stor och otymplig. Om skorna är skrymmande, kommer de att snedvrida långsträckt utseende byxorna skapa.

• Bär inte en lång kavaj. För att göra dina ben visas längre i byxor, bör du hitta en kavaj som inte är alltför lång, eftersom detta kommer att distrahera från byxorna och göra dina ben visas kortare. Din jacka bör också vara samma färg som byxorna.

• Inte bära byxor med långa bakfickor. Byxor med långa bakfickor gör benen visas kortare snarare än längre.