mynewspapers.net

Hur man gör målat glas vatten fontäner

Hur man gör målat glas vatten fontäner


Vatten fontäner är ett relativt lätt hem projekt kan du skapa med några grundläggande förnödenheter. Piffa upp det med paneler av målat glas, ett målat glasskål eller andra målat glaselement. Experimentera med färg och textur för att skapa en fontän med ett målat glas funktionen kan du placera inomhus, utomhus, på en vägg eller en bordsskiva. För väggmontering målat glas vattenfontän, kommer att du behöva köpa fästen beroende på hur tung den färdig pjäsen. Kom ihåg att redogöra för vikten av vatten och använda ankare när det är nödvändigt att säkerställa fontänen är säkert.

Instruktioner

• Välj ett fartyg för din fontän och en panel av målat glas. Lägg ut dina leveranser. Lägga en tunn linje av silikon tejp över botten av fartyget eller skål. Sätta glasmålningar i silikon. Använd större stenar eller klippor för att säkra panelen i glas mitt i fartyget eller skål. Top större stenar med Dekorglas kulor, stenar eller mindre stenar.

• Lägga till pumpen i skålen och Fäst slangen. Skär den i lämplig längd för att kunna nå toppen av panelen glas. Tejpa fast den på plats. Koppla in pumpen i väggen. Tillsätt vatten till fartyget testning för en lämpligt djup. Dra ur sladden när vattennivån har uppnåtts. Stoppa in sladden bakom skålen. Tejpa fast den på plats.

• Avsluta fontänen genom att dölja slangen med en växt. Välj vattenväxter eller Använd en vinstock som murgröna för att drapera över slangen. Placera fontän på ett bord och koppla in den. Testa vattennivåerna dagligen tills du reda på hur ofta vattnet behöver kompletteras.