mynewspapers.net

Hur man gör lera objekt med modellering lera

Hur man gör lera objekt med modellering lera


Modellera är ett bra sätt att hjälpa barn utveckla sin fantasi. Att hjälpa barnen att skapa lera objekt kommer gnista sin kreativitet. Det fungerar också för att utveckla hand-öga-koordination. Det finns många elektroniska spel som är utformade för att stimulera barnets sinne, kan ibland något enkelt som modellera vara lika effektivt, om inte mer. Lär dig hur man gör lera objekt med modellera och lära barnen för att hjälpa deras kreativa mentala processer.

Instruktioner

• Planera objektet du ska skapa med din modelleran genom att skissa ut mönstret på skiss papper. Objekt som är mindre intrikata blir lättare att göra än mer intrikata mönster. Utsikt över sidan och ryggen bör vara skissat upp om det behövs för modellförfarandet.

• Lägga ut smörpapper på ett plant bord och placera din modelleran på papperet. Vaxat papper absorberar inte fukt, som tidigt kan torka ut din lera.

• Förbereda leran genom att klämma din klump från alla sidor, arbetar det i en grundläggande boll. Detta ökar den lera elasticitet och gör att leran hanteras lättare.

• Använda händerna, manipulera lera till den grundläggande formen av det objekt du vill skapa. Du kan pressa leran, kavla leran på papperet eller slå leran med din knytnäve att skapa den grundläggande formen på objektet.

• Tryck på detaljer i din lera objekt med hjälp av fingrarna och skulptera stick. Raka bort överflödig lera med skulptera stick carving edge. I slutet av minnet kan användas trycka hål i din lera objekt.

• Avsluta ditt objekt genom att lägga till några detaljer att matcha den ursprungliga skissen.