mynewspapers.net

Hur man gör leksaker att hålla en iller glad

Hur man gör leksaker att hålla en iller glad


Illrar älskar att utforska världen omkring dem och nästan allt kan förvandlas till en leksak. De njuter av leksaker att göra buller och vilja dölja saker hela huset. Illrar älskar tunnlar och alla behållare som kan förvandlas till ett spel av "kurragömma." Uppfinna hemgjorda leksaker för din iller är billigt underhållning för du och mig din sällskapsdjur. Illrar få så mycket njutning--- eller mer---av hemgjorda leksaker som de skulle från köpta leksaker.

Instruktioner

• Sök runt huset för att hitta idéer för iller leksaker. Illrar älskar saker som skallra och skaka, något som liknar en boll och ställen för att gömma. Gamla leksaker, kartong från en hushållspapper eller toapapper rulla och många hantverk leveranser alla göra stor iller leksaker.

• Ge dina illrar din gamla sneakers och skor. Illaluktande gamla skor göra bra gömställen, och illrar älskar att horde sina leksaker i dem. Illrar också använda gamla skor till tunnel i och njuta av stanken av skon.

• Skapa ett tält eller tunnel med gamla lakan och handdukar. Illrar gillar att spela "kurragömma" och söka mörka utrymmen för skojs skull. De kan spendera timmar på att spela dragkamp med handdukar och kommer att spela med människor eller varandra.

• Sätta en klocka, lite ris eller bönor i för en gammal medicin flaska. Enligt webbplatsen Ferret världen älskar illrar att leka med leksaker som är bullriga. Titta på dem rulla medicin flaskan runt försöker lista ut hur man får in den. Kontrollera att locket är på tight så de inte kan öppna den.

• Ger din iller en gammal, felmatchade socka. En gammal socka röret är kul för dragkamp, eller bollen upp och kasta det för vesslan att jaga. Stoppa något i strumpan och låt vesslan söka för den. Enligt Ferret världen hemsida, kommer att illrar spela med gamla strumpor i timmar.