mynewspapers.net

Hur man gör lätt papper flygplan att flyga långt

Hur man gör lätt papper flygplan att flyga långt


Det finns många olika sätt att vika ett papper flygplan, lite mer komplicerat än andra. Även om ett papper flygplan kan vikas i intrikata mönster och former, kommer många gånger dessa plan inte flyga mycket långt eller mycket snabbt. För att göra ett papper flygplan flyga är snabbt och långt, det bra att göra en grundläggande flygplan kallas "Pilen". Detta raka, skarpa papper plan kommer att glida över luften för långa avstånd.

Instruktioner

• Placera en bit 8,5 av 11 tums papper framför dig på längden. Vik pappret på mitten på längden och tryck kanten ner ordentligt med fingret. Vik ner det övre hörnet av papperet så att platta kanten av hörnet i linje med kanten viks centrum. Tryck ner den nybildade kanten med fingret. Upprepa detta med hörnet på motsatt sida av papperet. Nu har du början formen för papper flygplanets.

• Vik ner det ursprungliga hörnet igen, rada upp platta kanten av den vikta sidan med vikta en gång mer. Tryck kanten ner med fingret. Upprepa detta med motsatt sida, att trycka ner kanten. Vik hörnen en tredje gång, som ger dig den sista vecken i dina papper flygplan. Tryck ner alla kanterna fast med fingrarna.

• Öppna upp papper flygplanets, avslöjar centrum luckan. Du kommer att använda centrum luckan för att hålla fast vid när du startar planet.