mynewspapers.net

Hur man gör långa avstånd gummiband bilar

Hur man gör långa avstånd gummiband bilar


Konsthantverkare kan skapa leksaksbilar drivs med gummiband. Projektet ger en kreativ möjlighet till ditt barn genom att låta dem att lära sig om rörelseenergi och ta den grundläggande utformningen och dekorera den eller modifiera den. Ditt barn att experimentera med olika gummiband storlekar gör att ditt barn att bestämma bästa längden för en långdistans gummiband billansering.

Instruktioner

• Skär en skåra i en 5 tums 6 tums bit wellpapp. Skåran ska vara i centrum av den kortare sidan. Skåran är 2 inches bred och 1-1/2 tum djup. Skåran ska vara en rektangulär utskuren.

• Infoga en trä spett att bilda en axel. Spett bör gå igenom den yttre kanten av papp, kommer ut i centrum av skåran och gå igenom till andra sidan. Du bör ha lika överhäng på båda sidor av papp.

• Lägg till en fångst i axeln. I centrum av där axeln passeras skåran, wrap maskeringstejp och lämna några sticker upp. Vrida den del som sticker upp så att det kommer att fånga gummibandet.

• Lägga till CD-skivor för att göra hjulen. Infoga en CD genom spett. Slå in ett mycket tunt lager av affisch kitt till utanför centrum kanten av CD-skivan. Skjut på bricka på spett och koppla den till CD. Applicera affisch kitt på utsidan av bricka och på insidan av CD-skivan. Affisch spacklet måste tillämpas väldigt hårt runt spett så att spett och CD flytta tillsammans. Placera inte CD-skivan för nära till kartong. Hjulaxeln och behöver röra sig fritt. Följ samma steg för den andra sidan. Lämna den samma mängden utrymme på båda sidor.

• Tejpa ett gummiband till kartong. Gummibandet måste fästas på den motsatta änden av kartong från axeln och notch.

• Testa bilens funktionalitet. Wrap i slutet av gummibandet som inte är kopplad med tejp till din "fångst" och vända axel att vira gummibandet runt axeln. Håller axeln fortfarande, placera bilen på en plan yta. Release axeln att låta bilen gå.