mynewspapers.net

Hur man gör laminerade emblem

Hur man gör laminerade emblem


Laminerade emblem ger utmärkt identifiering för affärs- eller sociala sammankomster. Genom att skapa märket själv, kan du skräddarsy utseendet på din organisations behov, lägga till färgstarka logotyper och bilder när du önskas. Genom laminering märken efter skapandet, lägger du ett lager av skydd och säkerhet till märket. Plastbeläggningen förhindrar brickan skadas genom spill och gör märket lättare att rengöra över tiden. Dessutom, hjälper laminering till att förhindra ändring av märket, som laminering har märkbart tas bort från vykort av märket innan ändringar kan förekomma.

Instruktioner

• Utforma dina märken grafisk design program som Microsoft Publisher eller Photoshop. Starta programmet på din dator, och sedan ställa in arbetsytan till samma storlek som för det kort som du vill skapa.

• Placera text och grafik som du önskar för din badge på arbetsytan för designprogrammet med hjälp av textrutor för texten eller genom att importera grafik till arbetsområdet. Krympa eller förstora grafiken används genom att ändra storleken på rutan grafiska. Ändra storlek och teckensnitt typ av din text med hjälp av undermenyn teckensnitt. Placera text och grafik som du vill genom att flytta varje individuell text eller grafiska box.

• Spara design för din bricka till din hårddisk genom att öppna menyn "Arkiv" och välj alternativet "Spara som". Välj en plats på din enhet att spara filen och sedan tilldela märket ett filnamn. Klicka på "OK" för att spara filen.

• Skriva ut märket på hård kartong papper. Att märket att sitta i ungefär fem minuter så att bläcket kan torka.

• Skär badge från cardstock med en vass sax. Lägga till ett foto om skapar en namnskylt genom att skära ett foto att passa och limma det en tydlig del av märket med ett lim sticka.

• Slå på laminering maskin och vänta cirka tre minuter för maskinen att värma tillräckligt för att plasta framgångsrikt. Leta efter en "Färdig" ljus på maskinen för att ange när det är klar för användning.

• Placera brickan i maskinen och trycka på knappen "Laminat". Vänta på maskinen för att dra brickan genom, att placera plast Laminat över märket i processen. Vänta ca fem minuter för den laminerade badge svalna innan du tar bort det från datorn. Stäng av maskinen efter avslutad laminering processen.