mynewspapers.net

Hur man gör läder flerradiga armband från bitar av läder

Hur man gör läder flerradiga armband från bitar av läder


Samma teknik för att göra hampa smycken kan användas för att skapa läder smycken. Den enklaste mångtrådig läderarmband kan du är flätat armband med tre delar av platt eller rund leather strimlor. Har du några olika typer av nedläggningar kan du använda för dessa armband, som en loop-och-pärla nedläggning.

Instruktioner

Flätat läderarmband

• Skär tre remsor av läder om 2-fot långa med saxen. Hålla trådarna ihop, och linje upp ändarna. Linda smycken tråd runt ändarna ungefär 10 gånger 15 gånger, beroende på wire gauge, för att hålla ihop remsorna. Använda smycken tång att klämma och nypa i ändarna av kabeln för att bita i läder.

• Tejpa fast slutet till en tabell. Fläta läder tillsammans genom att växla mellan att den yttersta vänstra strand till centrum sedan inom just yttersta del, och så vidare. Fläta remsorna löst eller hårt, beroende på dina estetiska önskemål.

• Kontrollera önskad längd på armbandet som du fläta för att säkerställa att det blir rätt längd genom att Linda den över handleden löst. Om du inte gör armbandet själv, mäta handleden av avsedda bäraren.

• När armbandet är färdiga längden, Linda en annan bit smycken tråd runt slutet av flätan på samma sätt. Fäst affären smycken nedläggningar armbandet med hjälp av tången. Förslutningar kan placeras över smycken kabeln att dölja den.