mynewspapers.net

Hur man gör kuvert dospåsar

Hur man gör kuvert dospåsar


Gör en påse med speciella ingredienser i en vacker behållare. Även om en vanlig påse använder nätta tyg för att innehålla potpurri, kan du också göra en enkel, men söt, liten påse i ett kuvert. Välj rosenblad för deras berusande doft eller lavendel blommar med en lugnande doft och ditt kreativa arbete är nästan slutfört. Lägga till ett par dekorativa inslag i kuvertet och du har perfekta små påsar att stoppa i en underkläder låda.

Instruktioner

• Bläcket blommig stämplar med bläck från stämpel kuddar och stämpel flera blomma stämplar på utsidorna av kuvertet i en design du gillar.

• Stick nålen igenom båda papper lager av kuvertet att skapa hål i papperet spetsiga spets. Hålen gör att dofter av potpurri att föras genom papper påse. Göra slumpmässiga hål, hål i en geometrisk form. Martha Stewart.com rekommenderar att skapa enkla mönster eller bilder med hålen. Fler hål gör att påsen för att släppa ut mer dofter, så gör ett generöst antal hål att täcka hela ytan av kuvertet (avstånd dem så nära som 1/8 tum).

• Blanda torkade rosenblad eller lavendel blommar med lämpliga eteriska olja i en liten skål (rosenolja med rosenblad) och lavendelolja med lavendel blommor. Blanda ingredienser lätt med händerna, gungade torkade blommor för att bestryka dem med eterisk olja.

• Placera torkade blommor i kuvertet och försegla kuvertet genom att fukta viftar med kuvert.