mynewspapers.net

Hur man gör korta frisyrer med kinky twist frisyrer

Hur man gör korta frisyrer med kinky twist frisyrer


Korta frisyrer med kinky vändningar kan vara en funky och edgy sätt att forma håret. En annan piggna av denna stil är att det är lätt att göra och kan översätta väl som en stil för både män och kvinnor. Om du letar efter en cool och ändå enkelt nya stil, prova en kort stil med lite kul kinky vändningar för att göra ett uttalande.

Instruktioner

För kvinnorChef till din lokala salong och berätta din stylist att ge dig som kort pixie cut. Pixie cut fungerar bra för denna kinky tvinnade utseende eftersom det är en vågad stil, medan det fortfarande är feminina. Se till att du förmedlar till din stylist som du vill använda en pixie cut som du kan göra roliga lite vändningar i, så att de vet för att skära några bitar längre och vissa kortare.Har din stylist föna och stil håret efter snittet så att du kan se vilka produkter de använder, för att ge ditt hår att korta, vridna look. Oftast är använder stylist en stark gel eller hår vax, som dessa produkter producera de bästa vändningar och att du kan böja och vik hår som du vänligen.Köpa pomada eller vad produkten din stylist rekommenderar innan du beger dig hem. Nästa gång du tvättar håret hemma, föna och sedan vrida. Vanligtvis du vill köra ett tunt lager av gel eller vax på händer och sedan vrida ut olika delar av hår på sidorna och upp på toppen, böja några av vändningar för att lägga till kink.

För mänChef till din lokala salong eller barberare och berätta för dem du vill ha en kort skiktad frisyr som du kan lägga kinky vändningar till. Män väljer normalt hår lite längre än pixie när du gör denna stil, så berätta för din stylist i princip skära lager i hela med den totala-längden är minst två inches lång.Har din stylist slag torka håret och stil det med den kinky vändningar så att du kan titta på och göra det hemma. Igen, uppmärksamma vilka produkter din stylist använder. De kommer förmodligen använda en gel eller vax som tidigare, bara det kan ha en mer musky mäns Köln doft. Glöm inte att greppa en burk innan du lämnar.Tvätta håret ett par dagar efter ditt besök på salongen. Blåsa torrt hår och sedan ta gel eller vax och göra ett tunt lager. Ägna uppmärksamhet åt de längre lagrarna i håret som och twist och vik dessa områden mest, men kom ihåg att fortfarande göra vändningar med kortare lagren också.