mynewspapers.net

Hur man gör konkreta sten

Hur man gör konkreta sten


Konkreta sten hälls betong som görs för att se ut sten. Sedan betong är svårt precis som sten, allt som krävs är en textur stämpel. Detta lägger en sten-liknande yta i betong, en som har samma utseende som en sten yta. Gälla en mängd konkreta projekt som uteplatser eller hällde konkreta steg stämpeln och den nya installationen har utseendet på riktiga sten. Det är ett tilltalande sätt att dekorera betong och kan se mycket verkliga.

Instruktioner

• Skapa en stämpel mögel genom att hälla stämpel harts över en naturlig sten yta. Låt detta torka i flera timmar (eller uppdrag av tillverkaren) och sedan dra formuläret gratis sten yta.

• Linje på insidan av de konkreta steg med din gummi formar (eller en uteplats yta gå till steg 3). Efter att hälla betong, lämnar formar en textur på utsidan av stegen (detta är endast nödvändigt för hällde steg där sidorna utsätts). Häll betong i din form och låt torka i 24 timmar. Ta sedan bort de konkreta former och formar.

• Låta betongen torka i flera timmar tills det är konsekvensen av Hård spackel. När du trycker handen mot ytan bör det knappt göra en fördjupning.

• Lägga din betong stämpel formar över hela ytan av betongen så formar överlappar med en tum eller mer. Tryck på formar i betong med en generös mängd av kraft. Använd dina händer eller fötter. Om formar trycker mer än en tum i betong, ta bort dem och låter de konkreta torrt i flera timmar mer, tills det är svårt nog att stödja formar och din vikt.

• Ta bort formarna när hela ytan är strukturerad. Låt bota för en annan dag och då gäller ditt val av sealer eller färg.