mynewspapers.net

Hur man gör konditori socker med Stevia

Hur man gör konditori socker med Stevia


Om du är på en låg-socker diet eller om du bara vill äta gott, kan du använda Stevia som sötningsmedel. Örten har en smak som är naturligt söt som socker, utan glukos eller kalorier i verkliga socker. Ersätta Stevia för vanligt socker gör det en användbar och lika läckra ingrediens i efterrätter och drycker. Veta hur man gör Stevia konditori socker ger dig möjlighet att baka kakor, tårtor och andra efterrätter.

Instruktioner

• Lägga till särskilda bagarens socker mat kvarnen. Speciella bagaren socker finns i livsmedelsbutiker och bageri leverans butiker. Det är en fin socker som är lite större i kristallen än konditori socker.

• Kombinera pulvret Stevia rot med den andra ingrediensen i mat kvarnen. Stevia kan köpas från hälsokostbutiker. Det är också säljs kommersiellt som en konstgjorda sötningsmedel i många livsmedelsbutiker och stormarknader.

• Säkra locket på mat kvarnen tätt och aktivera inställningen till "Hög". Låt kvarnen till blanda och slipa innehållet till ett fint, vitt pulver.

• Häll det resulterande konditori sockret i en burk eller lagring behållare. Spara det tills du behöver använda den. Det kan användas av samma mått som standard konditori socker eftersom det äger samma konsistens och smak.